1.95

Antud toode ei ole hetkel e-poest ostetav, lisainformatsiooni saamiseks kliki siia.

Lehttaigen (külmutatud) 1kg

Küpsetuspaberisse keeratud sügavkülmutatud lehttaigen.

Taigen sulatada temperatuuril +2...+6ºC (ca 12 tundi) või toatemperatuuril 3-4 tundi. Seejärel tükeldada ja vormida sobiva kujuga tooted või küpsetada ühtse tükina temperatuuril 230-240º C 10-20 min.
Säilivusaeg 30 päeva, temp. -18º ± 3º C

100 g toote toiteväärtus:
Energiat:        398kcal; 1664kJ
Valke:            4g
Süsivesikuid:  28g
Rasvu:           30g

Kommentaarid

1

mona 10.04.2011

Paremat pole müügil,kuna ei sisalda pärmi ja seega ei kerki,mis on oluline lehttaignale.

Kinnituskood Audio Reload Image