Kirsi ja martsipani maitseline tosca kook.
Koostisosad: margariin [palmirasv, vesi, emulgaator: E471, letsitiin (rapsi); sool, säilitusaine: E200, toiduvärv: E160a, lõhna- ja maitseaine], suhkur, NISUJAHU, kirsid 15%, MUNAMASS, vahukreem (PETIPIIM, täielikult hüdrogeenitud palmiõli, KOOR, palmiõli, PETIPIIMAPULBER, emulgaator: E472b, E475, E435, E471, E433; stabilisaator: E410, E407; sool, lõhna- ja maitseaine, toiduvärv: E160a), martsipan 6% (suhkur, MANDLID, vesi, invert suhkrusiirup, glükoosisiirup, niiskusesäilitaja: sorbitool, invertaas), MANDLILAASTUD, glükoosisiirup, MANDLIAROOM (vesi, paksendaja: E1422, emulgaator: E472c, paksendaja: ksantaankummi), küpsetuspulber. Võib sisaldada vähesel määral SEESAMISEEMNEID, MAAPÄHKLEID JA TEISI PÄHKLEID.
Toiteväärtus 100g kohta keskmiselt
Energiasisaldus
1759/423
kJ/kcal
Rasvad
26
g
Küllastunud rasvhapped
13.1
g
Süsivesikud
42.4
g
Suhkrud
28.1
g
Valgud
4.6
g
Sool
0.2
g
Hoiustamise teave
Realiseerimisaeg päevades
10
p
Säilitamistemperatuur
+18º ± 3º
C
Hiljutised arvustused (0)