4.50

Napoleoni tort 650g

Klassikaline Napoleoni tort. Valmistatud lehttaignast, vaniljekreemist ja jõhvikamoosist. Kaunistatud tuhksuhkru ja kakaoga.

Säilivusaeg 3 päeva, temp. +4º ± 2º C

Standardtordi kaal on 1,3kg. Eritellimuse (tordid alates 2,0kg) kilohind on 10€.

Koostisosad: Kreem (joogivesi, vahukoor (pett, osaliselt hüdrogeenitud palmirasv, rõõsk koor, palmiõli, petipiimapulber, emulgaatorid: rasvhapete mono- ja diglütseriide estrid piimhappega, rasvhapete polüglütseroolestrid, polüsorbaat 60, rasvhapete polüglütseriidid, polüsorbaat 80; stabilisaatorid: jaanileivapuujahu, karrageen; sool, lõhna- ja maitseaine, toiduvärv: beetakaroteen), vaniljekreemipulber (joogivesi, suhkur, modifitseeritud tärklis, vadakupulber, lõssipulber, dekstroos, kookosõli, palmirasv, paksendaja: naatriumalginaat, tärklisesiirup, emulgaator: rasvhapete mono- ja diglütseriidide estrid piimhappega, lõhna- ja maitseained, toiduvärvid: annato, riboflaviin), lehttaigen (nisujahu, margariin (taimsed õlid (palmi, kookose, rapsi), hüdrogeenitud palmirasv, joogivesi, emulgaatorid: rasvhapete mono- ja diglütseriidid, rapsiletsitiin; sool, säilitusaine: sorbiinhape, toiduvärv: beetakaroteen, lõhna- ja maitseained), joogivesi, suhkur, sool, happesuse regulaator: äädikhape, jahuparandaja: askorbiinhape), jõhvikamoos (suhkur, jõhvikad, želeeriv aine: pektiin, happesuse regulaator: sidrunhape, säilitusaine: kaaliumsorbaat), kakao.

100 g toote toiteväärtus:
Energiat:        260kcal; 1084kJ
Valke:            2,3g
Süsivesikuid:  33,2g
Rasvu:           12,9g