3.50

Rabarberikook karbis 300g

Liivataignapõhja ja biskviitkattega rabarberi- kaneeli- ja suhkrutäidisega kodune rabarberikook. 

Säilivusaeg 3 päeva temperatuuril +4º ± 2º C

Koostisosad: rabarber 35%, munamass, suhkur, nisujahu, nisutärklis, emulgaatorid: rasvhapete mono- ja diglütseriidid piimhappega, rasvhapete polüglütseroolestrid; piimapulber, glükoosisiirup, kergitusained: difosfaadid, naatriumkarbonaadid; sool, vadakupulber, jahuparandaja kaltsiumsulfaat, happesuse regulaatorid: kaltsiumlaktaat, sidrunhape; toiduvärv riboflaviin, rapsiõli, liivapõhi (nisujahu, margariin (palmi-, ja rapsiõli, osaliselt tahkestatud palmirasv, vesi, emulgaator: rasvhapete mono- ja diglütseriidid, sool, säilitusaine: sorbiinhape, happesuse regulaator: sidrunhape, toiduvärv: annaato), suhkur, kogumunamass, või, kergitusained: dinaatriumdifosfaat ja naatrium-bikarbonaat, stabilisaator: katsiumkarbonaat, askorbiinhape), kaneel, tuhksuhkur..

100 g toote toiteväärtus:
Energiat:        257kcal; 1076kJ
Valke:              4g
Süsivesikuid: 31g
Rasvu:              13g