2.20

Lehttaigen (külmutatud) 1kg

Küpsetuspaberisse keeratud sügavkülmutatud lehttaigen.

Taigen sulatada temperatuuril +2...+6ºC (ca 12 tundi) või toatemperatuuril 3-4 tundi. Seejärel tükeldada ja vormida sobiva kujuga tooted või küpsetada ühtse tükina temperatuuril 230-240º C 10-20 min.
Säilivusaeg 30 päeva, temp. -18º ± 3º C

Koostisosad: nisujahu, margariin (palmirasv, joogivesi, rapsiõli, emulgaatorid: rasvhapete mono- ja diglütseriidid, päevalille letsitiin, sool, happesuse regulaator: sidrunhape, lõhna- ja maitseained, toiduvärv: beetakaroteen), joogivesi, suhkur, sool, emulgaator: rasvhapete mono- ja diglütseriidide estrid äädikhappega, nisugluteen, kergitusaine: kaltsiumfosfaadid, herneekstrakt, dekstroos, paksendaja: ksantaankummi, jahuparandaja: askorbiinhape.

100 g toote toiteväärtus keskmiselt:
Energiat:        382kcal; 1581kJ
Rasvu:              24,9g
Küllastunud rasvhappeid: 13,6g
Süsivesikuid:     34,7g
Suhkruid:          1,1g
Valke:   5,0g
Soola:   0,8g