2.20

Pärmi-lehttaigen (külmutatud) 1kg

Küpsetuspaberisse keeratud sügavkülmutatud pärmi-lehttaigen.

Valmistamisõpetus: Sulatada külmkapis või toatemperatuuril. Enne küpsetamist kergitada sõltuvalt tootest 30-90 minutit. Tooted küpsetada 200-220°C juures 10-15 minutit. Aeg ja temperatuur sõltub ahjust ning soovitud tootest

Säilivusaeg 90 päeva, temp. -18º ± 3º C

Koostisosad: nisujahu, margariin (taimsed rasvad (palmi), taimsed õlid (rapsi), vesi, emulgaator (mono- ja diglütseriidid, letsitiin(päevalille)), sool, happesuse regulaator sidrunhape, toiduvärv beetakaroteen, lõhna- ja maitseained), vesi, kogumunamass, suhkur, pärm, sool, gluteenijahu, vadakupulber, emulgaator (rasvhapete mono- ja diglütseriidide estrid mono- ja diatsetüül viinhappega), paksendaja guarkummi, stabilisaator kaltsiumfosfaadid, antioksüdant askorbiinhape.

100 g toote toiteväärtus keskmiselt:
Energiat:        384kcal; 1597kJ
Rasvu:              28g
Küllastunud rasvhappeid: 12g
Süsivesikuid:     28g
Suhkruid:          1g
Valke:   5g
Soola:   0,8g