21.00 €/kg
Lisainfo pildi lisamise kohta.

Mustikatort (tort nr.311)

Hapukoorekreemi ja mustikatega tort liivapõhjal
Säilivusaeg 4 päeva, temp. +4º ± 2º C

NB! Eritellimisel saab tellida ainult kandilist torti.

Iga eritellimustort on meie kondiitrite looming, valmib käsitööna ning seetõttu võib pisut erineda pildilolevast tordist. Erisoovid saad lisada tellimuse kommentaaridesse, täpsema info saamiseks helista telefonil 627 3700 või kirjuta tellimine@pagaripoisid.ee

Koostisosad: hapukoorekreem (hapukoor (rõõsk koor, juuretis) 17%, vesi, osaliselt hüdrogeenitud palmirasv, glükoosisiirup, emulgaator rasvhapete mono- ja diglütseriidide estrid, piimavalk, stabilisaatorid: metüületüültselluloos, karboksümetüültselluloos; sool, happesuse regulaatorid: naatriumtsitraadid, naatriumfosfaadid, difosfaadid; toiduvärv beeta-karoteen, želatiin, emulgaator atsetüülitud ditärklisfosfaat, munakollasepulber), liivapõhi ja biskviit (nisujahu, margariin (taimsed õlid: palmi, rapsi; emulgaatorid rasvhapete mono- ja diglütseriidid, säilitusaine sorbiinhape, happesuse regulaator sidrunhape, toiduvärv annaato), suhkur, munamass, kergitusained: difosfaadid, naatriumkarbonaadid; happesuse regulaator viinhape, sool, nisutärklis, lõssipulber, emulgaator rasvhapete polüglütseroolestrid, lõhna- ja maitseained, toiduvärvid karoteenide segud, riboflaviin), mustikas 13%, valge glasuur (suhkur, hüdrogeenimata taimerasvad: rapsi, päevalille, maisi; palmirasv, piimapulber, vadakupulber, emulgaator sojaletsitiin), kakaopulber, glükoosisiirup, taimsed õli, kohupiim, pett, petipiimapulber, emulgaatorid: rasvhapete polüglütseroolestrid, polüsorbaat 60, polüsorbaat 80; stabilisaatorid: jaanileivapuujahu, karrageen; modifitseeritud tärklis, kakaomass, kondenspiim, niiskusesäilitaja glütserool, paksendaja pektiinid, säilitusaine kaaliumsorbaat, värvained: titaan dioksiid, raudoksiid ja –hüdroksiidid

Toiteväärtus 100 g kohta keskmiselt:
Energiasisaldus 303kcal; 1256kJ
Rasvad 18g
millest küllastunud rasvhapped 9,1g
Süsivesikud 30g
millest suhkrud 17,6g
Valgud 3,6g
Sool 0,13g