Tume šokolaadibiskviit on kaetud tumeda ja heleda šokolaadiga. Pealt kaunistatud värskete maasikate ja mustikatega.
Koostisosad: VAHUKOOR, tume šokolaad 16 % [kakaomass, kakaovõi, emulgaator: letsitiin (päevalille)], biskviit [suhkur, NISUJAHU, kakaopulber, NISUTÄRKLIS, MUNAMASS, margariin (palmirasv, kookos- ja rapsiõli, vesi, emulgaator: letsitiin (rapsi), sool, säilitusaine: E200, toiduvärv: beeta-karoteen, lõhna- ja maitseaine), emulgaator: E472b, E477; MUNAVALGEPULBER, kergitusaine: E450, E500; LÕSSIPULBER, sool, stabilisaator: ksantaankummi, guarkummi; täielikult hüdrogeenitud palmirasv, emulgaator: letsitiin (SOJA)], valge šokolaad 11 % [suhkur, kakaovõi, PIIMAPULBER, emulgaator: letsitiin (päevalille), lõhna- ja maitseaine], marjad, vesi, vahukreem (PETIPIIM, täielikult hüdrogeenitud palmiõli, KOOR, palmiõli, PETIPIIMAPULBER, emulgaator: E472b, E475, E435, E433; stabilisaator: E410, E407; sool, lõhna- ja maitseaine, toiduvärv: E160a), suhkur, kakaopulber, želatiin, šokolaadist märk [kakaomass, suhkur, kakaovõi, emulgaator: letsitiin (päevalille), LÕSSIPULBER, KONDENSPIIM, niiskusesäilitaja: glütserool, paksendaja: pektiinid, happesuse regulaator: E330, säilitusaine: E202, toiduvärv: E172, paakumisvastane aine: E551]. Võib sisaldada vähesel määral SOJA, SEESAMISEEMNEID, MANDLEID, MAAPÄHKLEID JA TEISI PÄHKLEID.
Toiteväärtus 100g kohta keskmiselt
Energiasisaldus
Rasvad
Küllastunud rasvhapped
Süsivesikud
Suhkrud
Valgud
Sool
Hoiustamise teave
Realiseerimisaeg päevades
Säilitamistemperatuur
Hiljutised arvustused (1)
by Aleksei Obuhov 06.06.2023