Saia põhjal soolalõhe, surimi ja võileivakreemiga võileivatort. Eritellimisel saab tellida ainult kandilist torti.Tellimiseks alates 1,5kg.
Koostisosad: lõhe 19% (LÕHE, sool, antioksüdant: E325, säilitusaine: E262), vahukreem (PETIPIIM, täielikult hüdrogeenitud palmiõli, KOOR, palmiõli, PETIPIIMAPULBER, emulgaator: E472b, E475, E435, E471, E433; stabilisaator: E410, E407; sool, lõhna- ja maitseaine, toiduvärv: E160a), surimi (KALALIHA 36%, stabilisaator: E420, E450, E451, E452; suhkur, vesi, MUNAVALGE, tärklis (sisaldab NISU), rapsiõli, lõhna- ja maitseaine (sisaldab KOORIKLOOMI, lõhna- ja maitsetugevdaja: E635), sool, suhkur, stabilisaator: karrageen, toiduvärv: karmiin, paprikaekstrakt), värske kurk, vormisai (NISUJAHU, vesi, RUKKIJAHU, rapsiõli, RUKKI juuretis, sool, pärm, NISUGLUTEEN), sidrun, majonees (vesi, rapsiõli, paksendaja: modifitseeritud tärklis, ksantaankummi; suhkur, sool, MUNAKOLLASEPULBER, LÕSSIPULBER, SINEPIPULBER, happesuse regulaator: E260, E330; säilitusained: E202, E211; toiduvärv: beeta-karoteen), TOORJUUST (TOORJUUST, modifitseeritud tärklis, sool, paksendaja: E410, E412), frillis, tomat.
Toiteväärtus 100g kohta keskmiselt
Energiasisaldus
Rasvad
Küllastunud rasvhapped
Süsivesikud
Suhkrud
Valgud
Sool
Hoiustamise teave
Realiseerimisaeg päevades
Säilitamistemperatuur
Hiljutised arvustused (1)
Maitsev tort
Peal lõhe, sees makra, kaunistuseks ka sidrunit, mis annab hapukust.
by Maarit Maria Kopso 11.06.2023