Klassikaline Napoleoni tort. Valmistatud lehttaignast, vaniljekreemist ja jõhvikamoosist. Kaunistatud tuhksuhkru ja kakaoga.
Koostisosad: kreem [vaniljetäidis (vesi, suhkur, emulgaator: E1414, VADAKUPULBER, dekstroos, palmi- ja kookosõli, maisitärklis, stabilisaator: E516, E339, E450; LAKTOOS, glükoosisiirup, PIIMAVALK, paksendaja: E401, emulgaator: E472b, lõhna- ja maitseaine, toiduvärv: E160b, E101), vahukreem (PETIPIIM, täielikult hüdrogeenitud palmiõli, KOOR, palmiõli, PETIPIIMAPULBER, emulgaator: E472b, E475, E435, E471, E433; stabilisaator: jaanileivapuujahu, karrageen; sool, lõhna- ja maitseaine, toiduvärv: E160a)], lehttaigen [NISUJAHU, vesi, margariin (palmi- ja rapsiõli, osaliselt hüdrogeenitud palmiõli, vesi, emulgaator: E471, happesuse regulaator: E330, lõhna- ja maitseaine, toiduvärv: E160b), MUNAKOLLASEMASS (säilitusaine: E202), sool, päevalilleõli, happesuse regulaator: E330)], jõhvikamoos (jõhvikapüree, paksendaja: pektiin, säilitusaine: E202). Võib sisaldada vähesel määral SOJA, SEESAMISEEMNEID, MANDLEID, MAAPÄHKLEID JA TEISI PÄHKLEID.
Toiteväärtus 100g kohta keskmiselt
Energiasisaldus
Rasvad
Küllastunud rasvhapped
Süsivesikud
Suhkrud
Valgud
Sool
Hoiustamise teave
Realiseerimisaeg päevades
Säilitamistemperatuur
Hiljutised arvustused (0)